lördag 19 december 2009

Pattaya

Efter några dagar lämnade vi den underbara stranden på Koh Samet för partyparadiset Pattaya. Äntligen fanns det god mat inom räckhåll och vi åt vitlöksbröd tills vi storknade. Jag gick på ansiktsbehandling för en spottstyver och sen utforskade vi det omtalade nattlivet. Vi blev inte jätteimponerade, överallt fanns samma typ av barer som finns i alla städer i Thailand jag varit hittills. Barflickor satt i knät på betydligt äldre västerländska gubbar och man kunde spela fyra i rad i baren. Det fanns också några liveband med läskigt sminkade sångare.

Vid tvåsnåret tröttnade vi och tyckte att det ju måste finnas lite nattklubbar. Vi gick ner mot stranden, men där var det mycket öde och ingen musik hördes ens på håll. Vi frågade några taxichaufförer, de berättade för oss att vid två stänger allt. Vi trodde inte våra öron. Skulle inte det här vara en partystad? På vägen tillbaka mötte vi fyra svenska killar som skulle till en nattklubb. De var målare från Eskilstuna och var vänliga nog att ta med oss till Insomnia, en klubb vars like jag aldrig skådat. Överallt fanns personal som sprang runt med drinklistor och ficklampor. Ville du beställa en drink på dansgolvet gick det alldeles utmärkt. På damtoaletten fanns ett överflöd med smink och i mitten på dansgolvet stod två inhängnade podier där tjejer dansade. Jag såg inga andra västerländska tjejer där alls.

Vi stannade tills gryningen och jag hann med att bonda med en thailändsk tjej som hela tiden ville hålla upp näsan med pekfingret, samt dansa på det däringa podiet. Vid sjutiden tog vi var sin moppetaxi hem och sen lämnade vi inte respektive säng resten av dagen. Man kan ju beställa delivery från Donken. Det blir kanske inte jätterätt, men mat fick vi iaf. Nästa dag orkade vi masa oss iväg till Bangkok, men inte innan några fiskar rensat våra fötter.













1 kommentar:

  1. Tjoho! Jag är imponerad av ditt bloggskrivande! Det är skitkul att läsa!!! Fina bilder! Killades det på fötterna? Puss å God Jul. Kram Lovisa O

    SvaraRadera