torsdag 13 augusti 2009

En månad

Det är märkligt hur fort tiden går ändå. Dagarna bara flyger fram och plötsligt har en vecka gått...eller en månad.

Skolan går bra, det är alltid saker att göra från den ena veckan till den andra, men det är mestadels praktiska saker, så det är helt ok. I Design for advertising ska vi göra en Motorcycle awareness-kampanj för att få bilister att uppmärksamma tvåhjulingarna. Därför tänkte jag imorgon besöka en kyrkogård och sedan ta en tur med Nathan i bilen i helgen.

I lördags åkte vi till en av stränderna i Gold Coast, Burleigh beach. Fantastisk strand, men det blåste ganska mycket, så det var lite kyligt. Tuffa européer som vi är badade vi naturligtvis ändå och vattnet var riktigt skönt när man varit i en stund. Ungefär som hemma alltså. Ska bli intressant och se hur det blir när vi börjar närma oss sommar.

På kvällen kom Tims kompis Kate över och ville både göra min makeup och fixa mitt hår. Det fick hon mer än gärna. Sen kom Monique och Lucia, våra söta norrmän, Tims kompis Sunil och Nathan. Det blev till en spontan och rolig fest som fortsatte till halv sex på morgonen.

Onsdagen denna vecka var en ledig dag, så Kim, Tina, Rainer och Jasper passade på att ha inflyttningsfest i sitt nya hus i Indooroopilly (uttalas Indro'pilly). En lååång bit att åka från oss, men det var ett fint och stort hus som de hittat. De har bott på hostel ända tills nu, så man kan verkligen förstå att de är glada över det. Det var en trevlig kväll och det blev bara lagom sent.

I övrigt har det inte hänt jättemycket, så jag lägger upp några bilder på vad man kan hitta på vägen till eller från skolan.





Den här lille vännen sprang tvärs över vägen två meter framför mig på väg hem idag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar