lördag 28 november 2009

Kommentarer

Jag är svältfödd på kommentarer.

För att kommentera behöver du inte ha ett konto, det är bara att välja "kommentera som" och bläddra ner till Namn/Webadress och välja det. Sen är det bara att skriva ditt namn, webadressen kan du strunta i!

3 kommentarer:

  1. Det känns helt overkligt detta med badstränder och värme. Här har vi pyntat till advent och varit på julmarknad i Gamla Stan - en massa turister och flera kändisar. L Hofsten hade jag aldrig känt igen om hon inte öppnat munnen. Den dialekten känner man igen. Så åkte vi hem till farmor och åt rödbets- och chokladkaka, en upplevelse! Kram från mamma, pappa o Morris

    SvaraRadera
  2. Hej Frida.
    ÅÅÅ vad du får vara med om. Vad härligt att få resa runt som du gör. Vara i värmen och på stränder och se en massa saker och träffa allt nytt folk, äta god mat (den man inte blir sjuk av :) )
    Fick du tag på nån ny kamera?
    Pappas kamera har badat i en bäverdamm. Det har pappa med och dessutom bröt han 3 revben efter fallet ner i bäverdammen.
    Ha det så bra. Ta hand om dig.
    KRAM
    Kusin Linda

    SvaraRadera
  3. Mamma, rödbetskaka med choklad? Är det verkligen gott det?

    Linda, haha, vad roligt du beskiver något så hemskt. Stackars Dick. Ingen ny kamera har det blivit än, men jag det lutar åt att jag köper den i Hong Kong.

    SvaraRadera